dimecres, 9 de juliol del 2008

EuroGames



Per tal de fer-ne difusió de la campanya, faig un copiar i pegar del següent text:

Els EuroGames són l’esdeveniment esportiu LGTB més important d’Europa.
Els participants són principalment gais, lesbianes, transexuals i bisexuals europeus, tot i que els jocs estan oberts a tothom, independentment del seu origen i de la seva orientació sexual.
Precisament, l’esperit dels EuroGames és lluitar contra la discriminació per orientació sexual en el món de l’esport i estimular la integració i l’emancipació del col·lectiu LGTB. Per aquest motiu Amnistia Internacional hi serà present a la Fira d'Entitats amb la campanya "Saps a què juga la Xina?" i amb la microexposició sobre el 30 aniversari de la Secció Espanyola de l'organització, on explica les fites aconseguides i els reptes de futur. Entre ells defensar davant la discriminació, la pena de mort o les tortures al col·lectiu LGBT.
El seu objectiu és reunir a totes aquelles persones – lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i heterosexuals – que creuen en els beneficis de la diversitat i en els drets d’igualtat per a tothom.
Paral·lelament a la celebració esportiva, a les ciutats que acullen els jocs, també s’organitzen activitats culturals i turístiques, com conferències, exposicions, música, col·loquis, cinema o teatre relacionat amb el col·lectiu LGTB. Així, el 24 de juliol de 2008, durant els EuroGames Barcelona 08, hi haurà la conferència internacional sobre drets humans i homofòbia.

1 comentari:

Striper ha dit...

Plenament d'acord tiothom els mateixos derets pero tinc dubtes si aquest tipus de actes serveixen per aconseguir-ho.