dimarts, 13 de maig del 2008

maquillatge del photoShop a l'Apuntador

l'onze de setembre de 2007 en el post de "a Manresa no hi fan res ..." amb el títol de "PATRIOTISME DESMESURAT" (que podeu trobar per rellegir en la seva secció d'Antropologia Manresana), l'autor en parla de les 7 senyeres penjades en el 3r pis de l'edifici situat en el carrer Sant Bartomeu, 4 i 6.
Va ser el meu primer comentari a un blocaire. No em va agradar com discribia l'estètica d'aquest edifici i el tema de les senyeres ni el vaig, gairebé, comentar.
Aquell dia em vaig crear el meu bloc, per poguer dir la meva sobre el que em motives en qualsevol moment.
Avui, curiós, al cap de tant de temps i mira'n distreta la portada de l'Apuntador "torno a veure les senyeres". No cal ser gaire observador, perquè mira que es veuen! les estelades penjades balcó per balcó: MIRACLE del photoshop! les 4 barres netes i polides, felicitats! dissenyador!!!

3 comentaris:

Striper ha dit...

I las estelades i son al menys diumengue i eran .

Anònim ha dit...

Bé jo hi he viscut en aquest edifici i les estelades sempre hi han sigut, també molt de temps acompanyades per una Ikurriña.
Em sembla perfecte que hi siguin i en trobo a faltar més per Manresa, patriotisme exaltat? No, és més com un anunci a la nostra identitat.

ferran ha dit...

És més molts matins podeu sentir com possa l'himne al radiocaset i els nens és piquen al pit tot cantant bon cop de falç. No és broma, conec aquest foll!