dilluns, 7 d’abril del 2008

la MARTA i les seves olors! .... o la “dolça Marta”


(com la pel•lícula del mateix títol)

Amb dolçor, mica en mica, amb la suavitat de les seves paraules; la dolça Marta ens va saber endinsar a tots els assistents, d’una manera acurada i molt ben documentada, al gran mon de les flaires!
Amb l’èmfasi emprat en alguns punts de la seva exposició, així com, de la seva passió pels temes relacionats amb l’art, camp del que és una gran professional i, dins d’aquest, el de les aromes i olors.
Passant per les seves aplicacions en diferents camps i, que ja no us explico perquè tots els dissabtes d’aquest mes d’abril, repetirà el seu taller olfactiu al restaurant Mos a la Plaça de l’Ajuntament dins la conferència “Aromes i olors a la gastronomia” (en la edició de Regió7 de diumenge 6 d’abril, queda perfectament reflectit el contingut.
Va saber comunicar i transmetre el seu missatge, fent-se arribar al punt de degustació olfactiva que com a objectiu central de la seva xerrada, pretenia.
Les olors ens fan evocar records,
records d’infantesa, records de moments viscuts.......
ens transporta allà on la imaginació, els sentiments, la fantasia.....
al mon que cadascú de nosaltres, en funció de la nostra sensibilitat, per gaudir d’aquest gran plaer, ens proposem o que, de sobte!, ens hi sorprèn!
Ha estat un dels moments, per mi, a recordar! .......