dilluns, 31 de maig del 2010

... és la falta d’amor la que omple els bars” o la falta de sexe?

El primer és el que diu la cançó... el segon, el que “sembla” diuen la majoria de “bars” de Manresa quan demanem un cafè amb llet i, el serveixen, amb tota aquella espuma de llet empolsada de cacau i inspirats dibuixets.
... és que fem cara de “malfollades”?
... és que necessitem un afrodisíac, com diuen, és la xocolata?


Si, una droga que indueix a la luxúria carnal, com ho defineix la psicologia, o part d’ella. Mite o romanticisme, els efectes afrodisíacs de la xocolata pel que he llegit, són més psíquics que físics.
Però, curiosament, tant amb relació al sexe com amb a l’ansietat, la majoria de teories sobre el tema, apunta a les dones com a “cobais humans” en què es manifesta clarament les conseqüències del seu consum. Sembla ser que als homes el sexe no els preocupa tant (no van tant calents) o, sinó més, la falta del mateix no els produeix tanta ansietat.

El cert és, que aquesta nova “moda” m’està “fent ballar el paraigües”, no hauria de ser al reves? “posi’m xocolata si us plau”.
... en un bar em trobo tallada perquè no m’he atrevit mai a dir que no m’agrada.
... en altres que si ho he dit, sovint s’obliden o si aquell dia estic de sort, m’ho pregunten cada cop “ho vols sense xocolata”?, com si jo fos una rara avis.
... recentment, una amiga i jo, al demanar dos cafès amb llet sense... en una terrassa, i davant de la complexitat intel·lectual d’assimilació d’una comanda tant poc convencional, la cambrera ens va servir un amb i l’altra sense, no fos el cas...
... per sort, encara queden bars a Manresa a qui no els preocupa la meva vida sexual, o la de les dones en general, i em serveixen un estupend cafè amb llet dels de “tota la vida!”
Tot i així...






Una bona manera d’oblidar una historia d’amor és menjar-se un bon púding de xocolata (Charlie Brown)


1 comentari:

Striper ha dit...

Hola guapisima un peto molt gran a veure si concidim. Petons.