diumenge, 8 de març del 2009

Difusió noticies d'AI "Esdeveniment a Catalunya"

Catalunya. 16-03-09

Barcelona: contra la retallada de drets a la immigració
Davant les properes reformes legislatives a Espanya, AI surt al carrer per assegurar que els drets humans de les persones immigrants són respectats. Mitjans de comunicació i la ciutadania podran gaudir a plaça Sant Jaume d'una representació de la rebaixa i liquidació total d'aquest drets que es podria arribar a fer.

En temps de crisi, tota la societat pateiix. Tanmateix, les nostres preocupacions no poden fer-nos oblidar que hi ha persones, com els immigrants, que hi ha molt més indefensos davant d'aquesta situació. Per això, no s'haurien de planejar mesures de recuperació econòmica sense obviar o retallar els drets d'aquells a qui la recessió colpeja amb més duresa.
En els pròxims mesos estan previstes les reformes de la Llei d'Asil, del Codi Penal i de la Llei d'Estrangeria, que tindran un especial impacte sobre els drets d'immigrants i refugiats a Espanya.
Els immigrants, que ja reben en massa ocasions un tracte discriminatori a la feina, en l'accés a l'habitatge i en els llocs de lleure, segons els informes d'Amnistia Internacional, podrien veure com es retallen ara alguns dels seus drets fonamentals. Per això Amnistia Internacional surt al carrer el proper dilluns 16 de març per reclamar que no hi hagi rebaixes en els drets de les persones immigrants!
Lloc:
Plaça Sant Jaume
Barcelona 11:00 hores.

1 comentari:

Striper ha dit...

Si als derets de les persones, inmigrants i natives, sempre en un marc de llibertat i derets , mai amb impocisions ni respecte a trets culturals ni religions que no siguin compatibles amb una societat democratica.